• Bedrijfsnaam 
  Naam/Contactpersoon 
  Adres 
  Postcode, Woonplaats 
  Telefoon 
  E-mail 
  Onderwerp 
  Bericht 
  Bijlage 
  Vul het volgende in hcmaelxm Help ons om SPAM te voorkomen
    Stuur mij een kopie
      

Samenwerking Multiwacht & NLsigning

De twee Houtense ondernemingen Multiwacht en NLsigning hebben elkaar gevonden.
Waar NLsigning begin dit jaar de twee nieuwste voertuigen van Multiwacht mocht voorzien van bestickering, heeft Multiwacht bij NLsigning onlangs de EHBO-artikelen verniewd en gekeurd.

NLsigning is inmiddels alweer een jaar gevestigd in Houten na de fusering met de Houtense onderneming Signs and More. Zij zijn specialisten in verlichte en onverlichte reclame. Denk hierbij aan neon- en ledreclame, vlaggen, spandoeken, banieren, raamprints. Maar ook raamfolie voor binnen, wandprints, bewegwijzering, etc.
NLsigning doet het allemaal; van advies en ontwerp, tot aan vakkundige montage en onderhoud.
Ook autobestickering valt onder de werkzaamheden van NLsigning. Hetgeen waarvoor Multiwacht bij NLsigning terecht is gekomen.

Als professioneel beveiligingsbedrijf zorgt Multiwacht sinds 2012 voor de veiligheid van mens en zijn eigendommen. Kwaliteit, professionaliteit, veilig werken en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. De diensten die zij onder andere leveren zijn objectbeveiliging, alarmopvolging, evenementbeveiliging, mobiele surveillance, etc. Dit doen zij met circa 30 beveiligers in vaste dienst.

Beide bedrijven hebben de ambitie om door te groeien in hetgeen ze goed in zijn, waardoor het de perfecte match lijkt te zijn. Voor NLsigning is dat het volledig ontzorgen van de klant bij zijn vraagstuk naar een goede reclame uiting.
Multiwacht heeft zijn doorgroeimogelijkheden vooral liggen op het gebied van surveillance en evenementenbeveiliging. Daarin zijn ze goed en willen ze vooral nóg beter worden. Door de extra voertuigen kunnen ze de klant nog beter van dienst zijn.

Meer informatie over Multiwacht? Zie          www.multiwacht.nl
Voor meer informatie over NLsigning, zie     www.nlsigning.nl


 

TWEE NIEUWE STAGIAIRES TOEGEVOEGD AAN HET TEAM VAN NLSIGNING!

Eind januari en eind februari van dit jaar zijn er bij NLsigning in Houten twee nieuwe stagaires bijgekomen.
Voor Danique Haakmat en Nick van der Ven is de stage bij NLsigning een compleet nieuwe ervaring. Danique zit op dit moment in het 2e jaar van haar studie aan het Grafisch Lyceum Utrecht, terwijl Nick in het eerste jaar van zijn studie commerciële economie op Hogeschool Luzac zit.

"Dit is de eerste keer dat ik een stage volg en ik ben erg benieuwd naar de ervaringen die ik zal opdoen" aldus Nick. "Ik kijk er vooral naar uit om de theorieën, die ik leer tijdens de lessen, in de praktijk bij NLsigning toe te passen. De stage is voor mij een uitdaging die ik graag aanga. Tijdens mijn stageperiode hoop ik meer te weten te komen over waar mijn interesses liggen op het gebied van marketing en communicatie en hoe alles precies te werk gaat in een profit bedrijf".

Bij NLsigning zullen Danique en Nick verschillende opdrachten uitvoeren. Zo zal Nick onder meer de sociale media accounts en de website up-to-date houden, persberichten schrijven, nieuwsbrieven opmaken, en een marktonderzoek in de regio uitvoeren voor NLsigning.

Danique, een 18-jarige student allround DTP'er, zal verantwoordelijk zijn voor het maken van voorstellen, maatvoeringen, ontwerpen en voorbeelden. "Ik doe eigenlijk het werk van een vormgever" aldus Danique. "Maar dat komt goed uit omdat ik volgend jaar ga beginnen aan mijn opleiding Grafisch vormgever".

De sfeer op kantoor is iets wat meteen opviel bij Danique;
"Ik vind NLsigning een heel leuk bedrijf. Het is een echt familiebedrijf, dat is vooral te merken aan de sfeer op kantoor. Je hebt contact met iedereen en iedereen maakt tijd voor je. Ik mag hier ook echt opdrachten maken en ik krijg genoeg tijd om aan school te werken. Er is geen koud contact".

LinkedIn:
Nick van der Ven  : https://www.linkedin.com/in/nick-van-der-ven-a764b4158/
Danique Haakmat : https://www.linkedin.com/in/danique-haakmat-54589614b/BINNENKORT NIEUWE WEBSITE

De signbranch is voortdurend in ontwikkeling. NLsigning ook. Dus kan onze website niet achterblijven.
De nieuwe website zal een verfrissende uitstraling hebben, maar het gemak om de juiste producten en diensten te vinden staat hierbij voorop. 

De website zal goed up-to-date gehouden worden met veel van onze gerealiseerde projecten. Een beeld zegt bij signing tenslotte meer dan 1.000 woorden. 
Daarnaast zal er ook veel nieuws en nieuwe producten/diensten met enige regelmaat toegevoegd worden. Kortom, de nieuwe website zal een dynamische uitstraling krijgen, synoniem voor NLsigning.

We zijn op dit moment hard aan het werk om de website volledig te vullen, zodat men aan informatie en foto's geen gebrek heeft. De verwachting is dat deze in april online zal komen.


 
WIJ ZIJN VERHUISD!

Een nieuw jaar, een nieuwe locatie. Het jaar 2017 wordt voor NLsigning een jaar vol veranderingen. Eigenaar Adriaan Versluis heeft namelijk besloten om na 45 jaar te fuseren met Signs and More, het bedrijf van zijn zoon Jordi Versluis. Vanaf heden zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand aan de Wilgenkade 9 te Houten onder de naam NLsigning.“Het is natuurlijk wel in de lijn der verwachting, maar toch voelt het wel heel speciaal”, aldus een enthousiaste Jordi Versluis. Adriaan Versluis heeft er vooral veel vertrouwen in. “Het wordt nu een echt familiebedrijf”. Signs and More zal nog wel een tijdje als naam blijven, want het heeft in 7 jaar toch een goede reputatie opgebouwd. Het zal in 2017 gefaseerd verdwijnen. Verder zal veel het zelfde blijven. Vader en zoon als voornaamste aanspreekpunt voor elk project op het gebied van verlichte en onverlichte reclame. Denk hierbij aan neon en led lichtreclame, zuilen, beletteringen, spandoeken, raamfolie en meer. Meer info? Kijk op nlsigning.nl of signsandmore.nl.

 


 

NEON BRABANT IS NLSIGNING

Een nieuwe naam en een nieuwe website! Op 1 april 2014 namen wij na ruim 40 jaar afscheid van de naam waarmee wij groot zijn geworden; Neon Brabant Lichtreclame. Deze naam was te krap geworden, een beetje achterhaald ook. We zijn natuurlijk experts op het gebied van neon, maar we doen zoveel meer! Daarnaast zijn we niet alleen actief in Brabant maar in heel Nederland. Tijd dus voor verandering. Het werd NLsigning, een krachtige naam die recht doet aan onze identiteit en onze ambities voor de toekomst.

neon brabant word nl signing