Led lichtreclames Luxonos Almere

In Almere hebben we twee mooie led lichtreclames geplaatst. En grote variant van het logo buiten tegen de gevel en een kleine variant van het logo binnen in een moswand.

De led gevelreclame buiten dient een stevige variant te zijn met zijn afmeting van 12 meter breedt en 2,9 meter hoog.
Hiervoor is er gekozen voor led lichtreclame profiel 4. Een aluminium doosletter voorzien van aluminium kaderrand en een voorzijde uit stevig in kleur gegoten translucent acrylaat. Om een zo’n strak mogelijke uitstraling te krijgen is er voor gekozen op het verlichte logo letter voor letter tegen de gevel te monteren en niet op constructie. Het aansluiten en doorverbinden van de letters is aan de achterzijde (binnen) van de gevel gebeurd.

Het verlichte logo op de moswand is anders opgebouwd. Hierbij is gebruik gemaakt van profiel 6. Een aluminium doosletter met een naadloos verlijmde voorzijde van translucent acrylaat. Hierbij zijn de letters wel op constructie aangebracht. Deze constructie voor het logo op de moswand is helemaal in de kleur afgewerkt van de moswand zelf. Hierdoor valt deze niet op en de bekabeling is hierin netjes en vooral ook veilig weg gewerkt.
Erg belangrijk voor een verlicht logo welke binnen tegen een moswand aan gemonteerd zit.

Met deze twee verlichte logo’s in Almere heeft Luxonos een mooie herkenbare uitstraling aan de buitenzijde en een echte eyecatcher bij binnenkomst!

Specificaties

Project type Led lichtreclame
Opdrachtgever Luxonos
Project datum september 2022
Project afmeting 12 x 2,9 meter

Waarom kiezen voor NLsigning?

  • Voor elke toepassing de beste uitstraling
  • Van advies en ontwerp tot aan vakkundige montage
  • Vakkundige en veilige montage
© Copyright 2023 NL signing