PRIJSOPGAVE NODIG?

Stuur ons een verzoek via het online formulier en we nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen
Download Brochure
Download Brochure
Led lichtreclame amsterdam

LED LICHTRECLAME

Vanaf de opkomst van de led techniek in de lichtreclame zijn de verwachtingen van led lichtreclame hooggespannen geweest. De lange levensduur en het lage energieverbruik van LED’s gelden als de de belangrijkste factoren voor de keuze voor LED’s. Daarnaast kan led lichtreclame de beste oplossing zijn vanwege de mogelijkheid om kleine en/of ondiepe vormen te maken.

Led techniek met sprongen vooruit gegaan
De techniek bleek jarenlang in de kinderschoenen te staan. Dat zorgde voor veel problemen met de uitval van led lichtreclames. Gelukkig is de ontwikkeling de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan, waarbij leds niet alleen krachtiger, maar ook duurzamer en ook nog energiezuiniger zijn geworden!

LED’s zijn in veel verschillende vormen te leveren. Dit kunnen doosletters met led zijn, maar ook lichtbakken en losse led letters. Voor meer informatie over led lichtbakken, kijk op onze lichtbakken pagina. Reclame verlichting met Led word vaak gebruikt door bedrijven om op te vallen en zich te onderscheiden van hun concurrent. Led lichtreclame is in verschillende zogeheten profielen leverbaar. Hieronder zijn deze profielen uitgelicht:

led lichtreclame profiel 3LP3
Led lichtreclame met uitlichting naar achter. De led lichtreclame verlicht de achterzijde, waardoor men een subtiel ‘halo-effect’ krijgt.
De onverlichte zijdes van de doosletters worden vervaardigd uit gepoedercoat aluminium.
De achterzijde is voorzien van opaal acrylaat voor een egale uitlichting naar achteren.

Led lichtreclame profiel 4LP4
Doosletter met aluminium zijkant en achterzijde. Voorzijde met lichtdoorlatend acrylaat en voorzien van aluminium kaderrand. Van binnenuit met led modules verlicht.
Dit profiel wordt gebruikt bij grote vormen en uitvoeringen.

 

Led lichtreclame profiel 5LP5
Doosletter met aluminium zijkant en achterzijde. Voorzijde met lichtdoorlatend acrylaat en voorzien van kunststof kaderrand. Van binnenuit met led modules verlicht.
Basis profiel geschikt voor de meest uiteenlopende vormen en letters.

 

Led lichtreclame profiel 6

P6
Aluminium doosletter met voorzijde uit translucent acrylaat. Voorzijde is naadloos verlijmd aan aluminium zijkanten voor een mooie strakke uitstraling. Van binnenuit met led modules verlicht. Dit profiel wordt doorgaans gebruikt bij lichtreclames met zicht van dichtbij.

 

Led lichtreclame profiel 7

LP7
Doosletter met acrylaat zijkant en aluminium achterkant. Voorkant uit lichtdoorlatend acrylaat er in verlijmd, waardoor je een subtiele opstaande rand creëert. Van binnenuit met led modules verlicht. Bij dit profiel is de mogelijkheid om ook de zijkant volledig uit te lichten.

 

Led lichtreclame profiel 8

LP8
Doosletter met acrylaat zijkant en aluminium achterkant. Voorkant van acrylaat er op gelijmd voor een strak naadloos effect. Van binnenuit met led modules verlicht.

 

Led lichtreclame profiel 9

LP9
Doosletter met aluminium achterkant en aluminium opstaande zijkant. De acrylaat voorkant met zijkant wordt in óf over de achterkant bevestigd. Hierdoor wordt de helft van de zijkant ook verlicht. Van binnenuit is dit profiel met led modules verlicht.

 

 

Voorbeelden van meer led lichtreclame vindt u in onze projecten.

WAAROM KIEZEN VOOR NLSIGNING?

NLsigning ziet het als een prettige uitdaging om de opdrachtgever het ‘wouw-effect’ te laten beleven, nadat de gevelreclame daadwerkelijk gemonteerd is. Op basis van het ontwerp luidt ons motto; “what you see, is what you get”

 • Absolute a-kwaliteit producten
 • Ontwerp, begeleiding en montage van gediplomeerde medewerkers
 • Voor elk logo de juiste oplossing
 • Maar ook voor elk budget de juiste oplossing
 • Gewaarborgde kwaliteit met regelmatig onderhoud
 • Focus op klanttevredenheid

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Gaat de prijs van led lichtreclame per letter?

  Nee, de prijs gaat niet per letter.
  Iedere opdracht bij led lichtreclame wordt als één geheel gezien.
  Zo krijg je bij ons ook altijd een projectprijs, zonder verrassingen achteraf.

 • Wat is de levertijd van een led lichtreclame?

  De levertijd van een led lichtreclame is circa 4 weken.
  Dit is na het definitieve akkoord op het ontwerp en/of afgeven van een eventuele vergunning.
  Een offerte proberen we altijd binnen een week bij de klant te hebben.
  Wanneer er enige spoed geboden is, dan kunnen we altijd proberen sneller te leveren.

 • Wat is het garantietermijn voor led lichtreclame?

  Onze ledmodules in de led lichtreclame hebben een gemiddeld garantietermijn van vijf jaar. Mits er om de twee jaar preventief onderhoud gepleegd wordt.

© Copyright 2023 NL signing