PRIJSOPGAVE NODIG?

Stuur ons een verzoek via het online formulier en we nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen
Download Brochure
Download Brochure
Onderhoud / reparatie lichtreclame
Reparatie neon reclame onderhoud

ONDERHOUD & REPARATIE

Onderhoud
Natuurlijk wilt u een goede indruk maken met uw lichtreclame of onverlichte reclame. Dan is het niet gewenst als uw gevelreclame of lichtbak mankementen vertoont. Lichtbakken en installaties hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig, daar bouwen wij ze op. Toch is het raadzaam om met enige regelmaat een onderhoudsbeurt te laten doen. Hiervoor kunt u bij NLsigning terecht. Ook kunt u ervoor kiezen een servicecontract af te sluiten. U bepaalt in overleg hoe vaak het nodig is dat wij langskomen (veelal eenmaal per twee jaar). NLsigning neemt de zorg voor uw lichtreclame graag van u over, weer een zorg minder. Bij een onderhoudsbeurt lopen onze monteurs de hele installatie na. Ze inspecteren de elektra, bevestigingen, zij vervangen vaak direct de interne lichtbron en reinigen de binnen- en buitenkant grondig. Uiteraard worden hierbij afvalmaterialen (zoals bijvoorbeeld kapotte TL buizen) volgens milieu-eisen afgevoerd.

Onderhoud lichtreclame

Reparatie
Wanneer er regelmatig onderhoud gepleegd wordt aan de (licht)reclame, zal reparatie zelden nodig zijn. Mocht het toch voorkomen dat uw (licht)reclame defect raakt dan zal NLsigning deze voor u nakijken en indien mogelijk en na overleg repareren.

Kosten besparen?
U kunt aanzienlijk op kosten besparen wanneer u een lichtreclame laat voorzien van de nieuwste led verlichting. De led modules ontwikkelen zich nog steeds in een razend tempo. Meer lichtopbrengst, minder verbruik. Absoluut duurzamer!
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Daarnaast is er sinds 1 september 2023 een verbod op TL-verlichting. Lees hier meer over dit verbod.
Een extra reden om uw lichtreclame om te bouwen naar de nieuwste duurzame led verlichting.

WAAROM KIEZEN VOOR NLSIGNING?

NLsigning heeft ervaring met alle lichtbronnen. Onze gecertificeerde en klantvriendelijke monteurs dragen zorg voor de juiste oplossing van het probleem.

 • Reparatie altijd in overleg
 • Gecertificeerde monteurs
 • Snel en effectief oplossen
 • Ervaring met bijna alle lichtbronnen
 • Kostenbesparing? Bouw om naar led!

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat zijn de kosten van onderhoud?

  Bij een (licht)reclame die afgenomen is van NLsigning kan een onderhoudscontract afgesloten worden, maar is geen verplichting.
  Natuurlijk kunnen wij een reclame welke niet bij NLsigning is afgenomen ook onderhouden. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de lichtreclame.

 • Wat zijn de kosten van reparatie?

  De kosten van reparatie zijn afhankelijk van de oorzaak en/of het probleem.
  Deze zijn meestal pas na constatering duidelijk en zullen overlegd worden met de opdrachtgever.

 • Hoe snel kan iets gerepareerd worden?

  Na een melding voor reparatie zullen wij zo snel mogelijk een afspraak inplannen om langs te komen. Vervolgens kan een reparatie wellicht direct verholpen worden. Soms zal dit langer in beslag nemen, omdat een onderdeel niet voorradig is of niet ter plaatse gerepareerd kan worden.

© Copyright 2023 NL signing