PRIJSOPGAVE NODIG?

Stuur ons een verzoek via het online formulier en we nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen
Download Brochure
Download Brochure
Dubbelzijdige lichtbak
Aluminium lichtbak doorgestoken

LICHTBAKKEN

Lichtbakken zijn al jarenlang prijstechnisch de meest gunstige vorm van lichtreclame. Het is kwalitatief zeer sterk, ’s nachts goed zichtbaar, eenvoudig te monteren en heeft een lange levensduur.

Een standaard lichtbak is veelal een goede keuze! Maar ook als u speciale wensen heeft zijn er genoeg mogelijkheden met materialen, kleuren en vormen. NLsigning maakt ze nameljik in alle soorten en maten. Van een standaard rechthoekige lichtbak tot lichtbakken in allerlei vormen. Enkelzijdig, dubbelzijdig of in mega-formaat. Een lichtbak is niet alleen mooi maar vaak ook financieel interessant, terwijl u niet hoeft in te leveren op uitstraling.

Uitstekende Lichtbak

Door haakse montage van een lichtbak tegen de gevel valt uw pand al in de aanlooproutes op. In een drukke straat of winkelgebied werkt deze aandachtstrekker heel goed.

Lichtbak met doorgestoken letters

Een mooie uitvoering is ook de lichtbak met doorgestoken letters. De lettervormen worden hierbij uit de voorplaat gefreesd. Dikkere letters (of vormen) steken hier doorheen. Een heel mooi 3-dimensionaal effect met een exclusieve uitstraling!

Voorbeelden van meer lichtbakken vindt u in onze projecten.

WAAROM KIEZEN VOOR NLSIGNING?

NLsigning kan u de oplossing voor een lichtbak bieden die past bij het gepaste budget en/of bij de gewenste uitstraling.

  • Voor elk budget een oplossing
  • Lichtbakken standaard geleverd met kwaliteit ledmodules
  • Ombouw van tl-lichtbak naar led modules mogelijk 
  • Van advies en ontwerp tot aan montage en onderhoud

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wat zijn de kosten van een lichtbak?

    De kosten van een lichtbak worden bepaald door verschillende factoren. Denk hierbij voornamelijk aan afmeting en uitvoering.
    Wanneer u de afmeting weet en al een idee heeft over de uitvoering, maken wij graag vrijblijvend een prijsopgave.

© Copyright 2023 NL signing