Belettering wagenpark

Re-branding RB Natuurlijk Buiten

Het is leuk als Houtense Ondernemers elkaar weten te vinden.
Met het samenvoegen van twee hoveniers-bedrijven werd er naast een nieuwe locatie betrokken, ook een nieuw logo ontwikkeld. Voor de re-branding werd NLsigning gevraagd om het wagenpark opnieuw te bestickeren, nieuwe verlichte gevelreclames te plaatsen, en zes nieuwe baniermasten met vlaggen. Een klus waar wij graag onze handen aan vuil maken en waar precies onze kracht ligt. Namelijk één aanspreekpunt voor een totale sign-opdracht.
De twee verlichte gevelreclames hebben we uitgevoerd in een mooi en zo goed als naadloos design doosletters voorzien van onze kwalitatief hoogwaardige ledmodules. Netjes gemonteerd op een aluminium wandconstructie gepoedercoat in de kleur van de gevel.
Voor het bestickeren van het wagenpark moest eerst de oude bestickering professioneel verwijderd worden. Vervolgens hebben we de voertuigen bestickerd met in kleur gegoten snijfolie. Deze folie blijft tot wel 8 jaar zijn kleur behouden!
Als laatste zijn er zes vlaggenmasten geplaatst geschikt voor baniervlaggen. Deze baniervlaggen (ook geleverd oor NLsigning natuurlijk) blijven altijd netjes recht en dus leesbaar hangen. Door een handig railsysteem hoeven deze masten ook niet gekanteld te worden om de baniervlaggen te wisselen.

Specificaties

Project type Led lichtreclame, belettering wagenpark, vlaggenmasten
Opdrachtgever RB Natuurlijk Buiten
Project afmeting Diversen

Waarom kiezen voor NLsigning?

  • Eén aanspreekpunt voor alle signing
  • Korte levertijden
  • Gekwalificeerde medewerkers en partners
© Copyright 2023 NL signing