• maart

    31

    2021
  • 566
  • 0
NLsigning bestaat 50 jaar! 1971 – 2021

NLsigning bestaat 50 jaar! 1971 – 2021

NLsigning bestaat 50 jaar!

Op 1 april 1971 is Neon Brabant Lichtreclame opgestart in Tilburg.
Vandaag bestaat Neon Brabant Lichtreclame onder de naam NLsigning dus exact 50 jaar.
Een mooi moment om even stil te staan bij dit gouden jubileum.

De heer Huggers richtte op 1 april 1971 Neon-Brabant op. Een onderneming aan de rand van Tilburg gespecialiseerd in verlichte reclame en dan met name de neon lichtreclame. Al snel werd er naast lichtreclame ook onverlichte reclame verkocht. Denk hierbij aan aluminium letters die zelf in de werkplaats gelast werden, maar later ook belettering. Niet gelijk foliebelettering zoals we nu kennen, nee in den beginne werd dit gewoon nog met lak op de betreffende voertuigen gespoten met behulp van een verfmal. Het team werd al snel uitgebreid met monteurs en een tekenaar die met de hand de meest mooie constructies en ontwerpen tekende.

Na verloop van tijd maakte niet alleen neon plaats voor andere lichtbronnen (zoals tl-, pl- en sinds eind jaren ’90 led), maar ook maakte de foliebeletteringen en bestickeringen intrede in het productengamma van Neon-Brabant.

En daar in 1998 kwam Adriaan Versluis als accountmanager het team versterken. Met zijn ervaring binnen de retail en marketing legde hij de basis voor zijn eigen ondernemerschap. Want vanaf 2005 heeft de heer H. Huggers Neon Brabant Lichtreclame  verkocht aan Adriaan.

Inmiddels was het diensten- en productengamma zo uitgebreid dat de naam Neon Brabant Lichtreclame tekort deed aan hetgeen men allemaal aanbood. Reden om in 2014 te naam te wijzigen naar NLsigning. Een naam die de identiteit van de onderneming dekt. Alles op het gebied van ‘signing’ (verlichte en onverlichte reclame) in heel Nederland. En stiekem zelfs daarbuiten.

Ondertussen was ondergetekende al een dochteronderneming gestart in Houten, genaamd Signs and More. Een eigen naam, locatie en werkwijze, maar nauw verbonden met Tilburg.
Hetgeen velen al verwachtten werd werkelijkheid in 2017. NLsigning en Signs and More fuseerden en betrokken hun huidige onderkomen in het centraal gelegen Houten. Uiteindelijk heeft Adriaan afgelopen januari (2021) definitief het bedrijf verkocht aan mij, Jordi Versluis. Een lang gekoesterde wens van zowel Adriaan als mij is hiermee in vervulling gegaan.

Wij willen onze opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties van de afgelopen 50 jaar hartelijk danken voor de keuze en hiermee het vertrouwen in ons en de betrokkenheid met NLsigning. Met velen van hen is er inmiddels een jarenlange partnerschap opgebouwd, welke in de huidige tijd niet onderschat mag worden.

We kijken met vertrouwen uit naar de toekomst, waarin het partnerschap bij ons hoog in het vaandel zal blijven staan.

Samen op naar nog eens 50 jaar!

Vriendelijk gegroet, Jordi Versluis (huidige eigenaar NLsigning)

 

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Offerte aanvragen
Laatste berichten
© Copyright 2023 NL signing