• april

    6

    2019
  • 1104
  • 0
De ontwikkeling van led in de lichtreclame

De ontwikkeling van led in de lichtreclame

Vanaf de opkomst van de LED-techniek in de lichtreclame zijn de verwachtingen van LED-lichtreclame hooggespannen geweest. De lange levensduur en het lage energieverbruik van LED’s gelden als de de belangrijkste factoren voor de keuze voor LED’s. Daarnaast kan LED-lichtreclame de beste oplossing zijn vanwege de mogelijkheid om kleine en/of ondiepe vormen te maken.

Led techniek met sprongen vooruit gegaan
De techniek bleek jarenlang in de kinderschoen te staan. Dat zorgde voor veel problemen met de uitval van lichtreclames. Gelukkig is de ontwikkeling en ervaring de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan waardoor dit inmiddels verleden tijd is!

NEON vs LED
Veel bedrijven vragen zich af: “Wat is het verschil tussen NEON en LED reclame?”. Hieronder vind u de belangrijkste verschillen.

Neon verlichting heeft de mooiste uitstraling en is duurzamer
Neon heeft zich al meer dan 100 jaar bewezen als lichtreclame en de belangrijkste reden hiervoor is de uitstraling. Neonlicht is namelijk warm en uitnodigend. De kleuren zijn helderder waardoor het ook van veraf een mooier licht geeft. Daarnaast is neon duurzamer dan LED. Wanneer de neon reclame vervangen moet worden, kan het oude neonglas op een milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Bij LED is dit nog niet mogelijk. Dit maakt neon verlichting duurzamer.

Led Reclame heeft lagere verbruikskosten
Voor neon reclame is gemiddeld meer Volt nodig, terwijl LED’s al beginnen bij 24 Volt. Dit zorgt ervoor dat de verbruikskosten (energiekosten) van LED reclame’s lager zijn. Een kanttekening hierbij is dat de laatste jaren deze kosten steeds dichter bij elkaar komen te liggen. Dit word mede veroorzaakt doordat de LED’s een grotere lichtsterkte nodig hebben.

Waar moet u rekening mee houden?
Toch zit er een addertje onder het gras. De kwaliteit van de ene of de andere soort LED’s verschillen onderling sterk. Ook de aanschafprijs van de ene of de andere installatie zal dan ook grote verschillen kunnen opleveren. Maar dit is niet zichtbaar op het moment dat u een lichtreclame nieuw aanschaft en voor het eerst aansluit.

Alleen goede LED’s gaan lang mee
NLsigning volgt de ontwikkelingen op LED-gebied nauwkeurig. Daarom zijn wij heel trots om in heel Nederland officieel partner te zijn van LPFlex. Met dit merk bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit LED’s met een goede lichtopbrengst en een uitstekende levensduur. Daar hebben wij niet alleen alle vertrouwen in, maar ondertussen ook uitgebreid ervaring mee! Ook maken wij gebruik van de merken General Electric en Chiplite.

Waar kunt u uit kiezen?
Bij LED-lichtreclame kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen (profielen).
Elke leverancier heeft hierin zijn eigen selectie.
Voor meer informatie over onze verschillende profielen kunt u een kijkje nemen op onze productpagina
over Led lichtreclame.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Offerte aanvragen
Laatste berichten
© Copyright 2023 NL signing