• februari

    24

    2021
  • 1106
  • 0
Laat je keuken wrappen bij Kitchen Restyling

Laat je keuken wrappen bij Kitchen Restyling

JOUW KEUKEN IN EEN NIEUW JASJE!

Sinds februari 2021 heeft NLsigning een nieuw onderdeel in het leven geroepen. Dit nieuwe onderdeel heet Kitchen Restyling en is online te vinden op www.kitchenrestyling.nl.
Waar wij al jaren coffee-corners, pantry’s, werkbladen, etc. wrappen voor de zakelijke markt, richten we ons met Kitchen Restyling meer op de particuliere markt.

Met 50 jaar ervaring als bedrijf in het plakken van auto’sramendeuren, etc. hebben wij gezien dat de markt voor het beplakken van interieurs, waaronder keukens enorm is gegroeid. Het plakken van keukens is zelfs de afgelopen jaren explosief toegenomen. Het zogeheten wrappen van keukens is trending. Onze foliefabrikanten hebben hier perfect op ingespeeld door hoogwaardige meubelfolies te ontwikkelen die perfect zijn voor het wrappen van keukens.

Keuken plakken mat zwart
Voor het keuken wrappen

  Keuken wrappen mat zwart
Na het keuken wrappen


Laat uw keuken wrappen door Kitchen Restyling

Het wrappen van een keuken kan al binnen één dag, zonder verbouwing en voor een gunstige prijs. Dit is een duurzame manier om het gevoel van een nieuwe keuken te krijgen. Is uw keuken niet naar uw smaak maar nog verder heel netjes dan creëren wij door middel van het gebruik van wrapping folie een keuken naar uw nieuwe wensen. Door de ruime keuze aan kleuren en patronen is de keuze voor de meest geschikte folie vaak niet eenvoudig. Daarom kunnen wij u ook advies bieden voor het uitzoeken van folie, dit kan op locatie of bij ons op kantoor met behulp van een folie waaier. Ook hebben wij op kantoor een gewrapte keuken waarbij u zelf de kwaliteit van de folie kan zien en voelen.

Wrapping keuken randjes met föhn     Wrapping keuken schoonsnijden  


Kunnen wij meer dan alleen een keuken wrappen?

Jazeker! Wij wrappen al jaren diverse meubels. Denk hierbij aan tafelbladen, trappen, harde stoelzittingen, (schuif)deuren, badkamermeubels, wandmeubels, kasten, balies, etc. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Klik hier om de website van Kitchen Restyling te bezoeken!

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Offerte aanvragen
Laatste berichten
© Copyright 2023 NL signing