• februari

    28

    2024
  • 62
  • 0
Nieuwe Roland grootformaat fullcolour printer

Nieuwe Roland grootformaat fullcolour printer

Zoals al aangekondigd begin dit jaar is de Roland TrueVIS VG3-640 inmiddels al enige tijd operationeel.
Deze grootformaat Inkjet Printer en snijplotter in één in combinatie met een nieuwe Bizon PRO-RS2 laminator maakt dat de productiecapaciteit van NLsigning de markt nog beter kan bedienen. Of we nu hoge productiesnelheden voor kleine stickers nodig hebben, of juist extreme kleurnauwkeurigheid voor interieurprints, deze printer met perfecte inktconfiguratie kan het allemaal.
Met maar liefst 8 kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, licht cyaan, licht magenta, oranje, en groen) van de TR2-inkten maken we van een gewone sticker een heuse beleving. Deze inkten zijn exclusief ontwikkeld voor deze printer.
Daarnaast zijn de TR2-inkten GREENGUARD Gold UL2818-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze vrijwel geurloos zijn en ze vereisen geen speciale ventilatie of omgevingsapparatuur.

In vorm snijden
Als extra mogelijkheid heeft de Roland een ingebouwde plot-functie.
Na het printen kunnen de stickers hiermee direct in vorm gesneden worden. Van kleine afgeronde productstickers op vel tot in vorm gesneden fullcolour autostickers.
Naast het snijden op de al bestaande Summa S Class met tangentiële (snijrichting van het tangentiële mesje wordt elektronisch gestuurd ) snijtechnologie, komt hier een extra snijmogelijkheid bij met sleepmes.

Afwerking
Als productiepartner van de Roland TrueVIS VG3-640 hebben we de Bizon PRO-RS2 160W laminator.
Deze machine kan de prints afwerken met een uv- en krasbestendige laag. Hiermee wordt de levensduur van de fullcolour prints aanzienlijk verlengd.

Klaar voor de toekomst
Met dank aan Man Print & Sign voor de levering van deze twee nieuwe machines als aanvulling op de rest van ons machinepark voldoet NLsigning niet alleen nóg beter aan de huidige vraag vanuit de markt, maar neemt het ook een voorsprong hierop. Hiermee is NLsigning meer dan klaar voor de toekomst!

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Offerte aanvragen
Laatste berichten
© Copyright 2023 NL signing