• oktober

    22

    2018
  • 1093
  • 0
Onderhoud of reparatie aan uw lichtreclame

Onderhoud of reparatie aan uw lichtreclame

Hebben we afgelopen zondag voor het laatst de klok verzet? Feit is wel dat het vanaf nu eerder donker is. Voor een gevelreclame is het dan van belang dat deze ook goed zichtbaar is. Door middel van onderhoud aan een bestaande lichtreclame, het adviseren en plaatsen van een nieuwe lichtreclame of het toevoegen van een externe lichtbron om een bestaande onverlichte reclame in het donker óók op te laten vallen. Wij helpen u hier graag bij.

 

Onderhoud lichtreclame

Na nalaten van onderhoud aan de lichtreclame kan als gevolg van algengroei, ontwikkeling van vuil, nesteling van insecten, leiden tot storing en/of schade. Het regelmatig onderhoud aan een lichtreclame is hierom zéér belangrijk.

Het tijdig vervangen van een (kapotte) lichtbron of transformator, controleren van het leidingwerk en dus het inwendig en uitwendig schoonmaken van de gehele installatie zorgt er voor dat de levensduur van de lichtreclame wordt verlengd, wat op de lange termijn kosten bespaart.

Reparatie led lichtreclame   Onderhoud van lichtreclame

Reparatie lichtreclame

Wanneer een lichtreclame met regelmaat onderhouden wordt, zal reparatie zelden nodig zijn. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er een defecte lichtreclame is, dan kunnen wij deze repareren. Of deze nu door ons geleverd is of door een andere partij, onze specialistische en betrouwbare monteurs hebben ervaring met elke lichtbron. Zij zullen de lichtreclame nakijken en indien mogelijk na overleg direct repareren.

 

Kosten besparen?

Wanneer u de led lichtreclame laat voorzien van de nieuwste led-module verlichting kunt u aanzienlijk op kosten besparen.
De led-technologie is voortdurend in ontwikkeling. In vergelijking met bijvoorbeeld 5 jaar geleden hebben de led-modules meer lichtopbrengst en minder verbruik. In vergelijking met TL- of PL-verlichting zitten de kosten niet alleen in energieverbruik, maar ook in onderhoud. Het is namelijk zo dat wanneer er een tl- of pl-lamp defect is dit direct zichtbaar is in de lichtreclame. Wanneer er één led-module defect zou gaan, wordt dit nog ruim opgevangen door de overige led-modules in de lichtreclame en is dit dus niet direct zichtbaar. Reparatie is dus ook niet direct noodzakelijk en zou dus bij een regelmatige onderhoudsbeurt verholpen kunnen worden.

 

Opvallen in het donker

Heeft u momenteel een onverlichte reclame en wilt u deze toch ook graag in het donker verlicht hebben, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Het extern aanlichten van gevelreclame is de meest voor de hand liggende oplossing. Denk hierbij aan het plaatsen van een led-lichtkoof of led-spot. Wij adviseren u hier graag bij.Mocht deze oplossing niet de gewenste uitstraling bieden, dan brengen wij vrijblijvend een offerte uit voor het vervangen van de onverlichte gevelreclame naar een verlichte gevelreclame.Een andere optie is een tweede, verlichte reclame.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verlichte zuil of een neon contourlijn.

Vraag ons naar de mogelijkheden.
Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 (0)30 201 02 42 of info@nlsigning.nl

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Offerte aanvragen
Laatste berichten
© Copyright 2023 NL signing