• februari

    13

    2019
  • 1119
  • 0
Verfraaiing van uw interieur door wandprints!

Verfraaiing van uw interieur door wandprints!

Wilt u sfeer en beleving toevoegen aan uw wanden of interieur?
Kies dan voor een groot formaat print op de wand. Van naadloos fotobehang, full-colour prints, muurstickers en peesdoeken tot aan fotopanelen van acrylaat of aluminium.
NLsigning biedt u voor alle mogelijkheden een totaaloplossing. Van advies, vormgeving, productie tot montage en alles op maat gemaakt door het complete team van onze vakmensen. Dit zorgt ervoor dat we flexibel zijn en snel kunnen leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Permanente wandprint
Een permanente wandprint op uw muur is eenvoudig en snel toepasbaar en geeft daarnaast de mogelijkheid om zonder hak- en breekwerk een andere sfeer in uw interieur te realiseren. Het wordt door middel van lijm aangebracht op de ondergrond. Ondergrond kan zijn hout, stucwerk, gipswand, metselwerk, etcetera. Met de juiste soort lijm, blijft de wandprint gegarandeerd zitten. Het materiaal wordt maximaal fullcolour geprint op een breedte van 5 meter, onbeperkt lang en dat zonder de behangbanen van voorheen.

Wisselbare wandprint
Wilt u liever een print die gemakkelijk te verwisselen is? Kies dan voor een peesdoek. Dit zijn fullcolour prints welke met behulp van een platte pees in een aluminium profiel bevestigd worden. Het profiel is slechts 19 mm diep en leverbaar in de standaard kleuren zwart, wit en zilver-aluminium. Echter, het frame kan ook in een RALkleur gepoedercoat worden.
Tevens zijn deze peesdoekframes ook te leveren als een verlichte wandprint met een diepte vanaf slechts 33 mm.De wissel van deze verlichte fotowand is zeer eenvoudig en kan desnoods door de klant zelf gedaan worden. Hierdoor is het een ideaal product binnen de retailbranche.

Multi-result wandprint
Deze wandprints hebben een volledig egaliserende werking. Het werkt oneffenheden in het oppervlak tot 4 mm volledig weg, waardoor u geen dure stucadoor meer nodig hebt. Ook zorgen de Multi-result wandprints voor een verbeterde akoestiek in de ruimte. De wandprints hebben namelijk een absoberende werking op geluidsgolven vanwege de dikte van het materiaal. Daardoor hebben deze wandprints bovendien een isolerende werking. In de winter houd het de kou buiten, en in de zomer de warmte. Lees alles over de Multi-result wandprints in ons nieuwsoverzicht.

Meer weten over full-colour wandprints of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.
Voorbeelden van meer wandprints vindt u bij onze projecten.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Offerte aanvragen
Laatste berichten
© Copyright 2023 NL signing