• oktober

    15

    2018
  • 1096
  • 0

Mogen wij aan u voorstellen..? Dit is Nick!

Vanaf begin september is ons team versterkt met een nieuwe medewerker op de marketing en communicatie afdeling van NLsigning. Voor Nick van der Ven, is dit inmiddels bekend terrein. Eerder dit jaar liep hij namelijk al stage op diezelfde afdeling.

“Ik heb de stage optimaal kunnen benutten om vertrouwd te raken met het bedrijf en met de werkzaamheden die in deze functie gevraagd worden. Vanuit mijn kant kan ik spreken van een zeer positieve ervaring, daarom is het des te leuker dat ik op deze manier aan NLsigning verbonden kan blijven”.

Nick zal in eerste instantie één dag in de week aanwezig zijn en is daarbij verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van het bedrijf. Dit houdt dus in de offline en online media kanalen, zoals de website en de maandelijkse nieuwsbrief.

“Voor mij is buy hgh dit een uitgelezen mogelijkheid, omdat deze functie perfect aansluit bij mijn studie. Daarnaast ken ik het bedrijf en de mensen natuurlijk vanuit mijn stage en dit gaf meteen een goed gevoel. Toen ik de mogelijkheid kreeg om hier te komen werken heb ik niet lang getwijfeld”, aldus Nick.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Offerte aanvragen
Laatste berichten
© Copyright 2023 NL signing