• maart

    1

    2018
  • 1088
  • 0

Twee stagiaires toegevoegd aan team NLsigning

Eind januari en eind februari van dit jaar zijn er bij NLsigning in Houten twee nieuwe stagaires bijgekomen.
Voor Danique Haakmat en Nick van der Ven is de stage bij NLsigning een compleet nieuwe ervaring. Danique zit op dit moment in het 2e jaar van haar studie aan het Grafisch Lyceum Utrecht, terwijl Nick in het eerste jaar van zijn studie commerciële economie op Hogeschool Luzac zit.

 

“Dit is de eerste keer dat ik een stage volg en ik ben erg benieuwd naar de ervaringen die ik zal opdoen” aldus Nick. “Ik kijk er vooral naar uit om de theorieën, die ik leer tijdens de lessen, in de praktijk bij NLsigning toe te passen. De stage is voor mij een uitdaging die ik graag aanga. Tijdens mijn stageperiode hoop ik meer te weten te komen over waar mijn interesses liggen op het gebied van marketing en communicatie en hoe alles precies te werk gaat in een profit bedrijf”.

 

Bij NLsigning zullen Danique en Nick verschillende opdrachten uitvoeren. Zo zal Nick onder meer de sociale media accounts en de website up-to-date houden, persberichten schrijven, nieuwsbrieven opmaken, en een marktonderzoek in de regio uitvoeren voor NLsigning.

 

Danique, een 18-jarige student allround DTP’er, zal verantwoordelijk zijn voor het maken van voorstellen, maatvoeringen, ontwerpen en voorbeelden. “Ik doe eigenlijk het werk van een vormgever” aldus Danique. “Maar dat komt goed uit omdat ik volgend jaar ga beginnen aan mijn opleiding Grafisch vormgever”.

 

De sfeer op kantoor is iets wat meteen opviel bij Danique;
“Ik vind NLsigning een heel leuk bedrijf. Het is een echt familiebedrijf, dat is vooral te merken aan de sfeer op kantoor. Je hebt contact met iedereen en iedereen maakt tijd voor je. Ik mag hier ook echt opdrachten maken en ik krijg genoeg tijd om aan school te werken. Er is geen koud contact”.

 

LinkedIn:
Nick van der Ven  : https://www.linkedin.com/in/nick-van-der-ven-a764b4158/
Danique Haakmat : https://www.linkedin.com/in/danique-haakmat-54589614b/

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte van ons ontvangen?

Offerte aanvragen
Laatste berichten
© Copyright 2023 NL signing